Underkläder till brud och bröllop

Av Underkläder

När det är dags att säga JA och knyta äktenskapens band så är det inte det lättaste att inte bli förvirrad då det finns så mycket att välja på och visst ska det finnas att välja mellan då det är den viktigaste dagen i mångas liv.
Vara vacker under bröllopsklänningen är lika viktigt som brudklänningen.
Vad du än väljer för underkläder är det viktigt att dessa sitter skönt då det är en lång dag.
På bröllopsdagen är det viktigt att känna sig så vacker som det bara går.
Så välj de vackraste underkläderna du hittar!
Vill man vara traditionell så är det vitt, crémefärgat eller champangefärgat dessa färger är otroligt vackra mot alla olika hudnyanser.
Underkläderna under bröllopsklänningen kan variera men det mest klassiska är en korsett med avtagbara strumpeband så att du kan välja med eller utan strumpeband om
du istället satsar på ett par eleganta stay-ups eller om du vill ha ett par snygga strumpor så använder du strumpebandshållarna så håller dom strumporna på plats.
Ett litet tips köp två uppsättningar av strumporna ifall dom skulle gå sönder under dagen så kan du snabbt byta till ett par nya.
Plagg som drar in och lyfter upp där det behövs är aldrig fel denna dag.
Det finns korsetter med eller utan axelband samt med eller utan djup urringning bak om din brudklänning är ärmlös eller går djupt ned på ryggen.
Du kanske tycker att det är lite osexigt med ett korsettset på bröllopsnatten. Möjligheten finns säkert att byta om till några sexigare underkläder.
Glöm heller inte ett strumpeband för att få med ”något blått” som sig bör vara med i brudens utstyrsel för att bringa tur.

Underkläder till bröllop

Korsett till bröllop

Leave a Reply