BRACLI Pärlstring

Av Underkläder

Den ursprungliga Bracli ® Pearl Thong fick inte bara genombrott i kulten TV-serien ”Sex and the City” och välkända Playboy i USA. Det är snarare ett innovativt, överlägsen design och idé i kombination med material av högsta kvalitet som utgör denna sexiga och eleganta trosa till en unik produkt!

Dessa unika stringtrosor med världspatent kombineras av fina franska spetsar och högkvalitativa pärlor från Manacor (Mallorca).

Som auktoriserade återförsäljare för de nordiska länderna kan vi erbjuda dig det bästa ur sortimentet som Bracli ®: erbjuder, från Classic med enkelt pärlband samt modellen med dubbla pärlband modellen Your Night till en sexig Body med pärlor i grenen.

Bracli ® modeller finns i flera olika färger: svart, vit, röd, blå och rosa.

Bracli ® pärlstring finns i storlekar S M L och XL och är tillverkade av ett mycket töjbart spets material (85% polyamid, 15% elastan).

Pärlor från Manacor tillverkas i en hundra år gammal metod. Den komplicerade tillverkningen gör att pärlorna å ena sidan är extremt resistent mot värme, kyla, ytaktiva ämnen, mm (i alla fall rekommenderar vi att pärlorna (trosorna) handtvättas). Å andra sidan, garanterar denna framställningsprocess att pärlorna har absolut högsta kvalité, nästintill verkliga pärlor.

Sparad i: Stringtrosor Kommentarer(0) februari 2012

Leave a Reply